Om oss

Ytterholmen är den östligaste av de fem öar som ligger mellan Parkbron och Lejonströmsbron. Ön är beklädd med tät lövskog och i nordväst har man utsikt över den vackra Skellefteälven med Nordanåområdet och Hälsans stig som en vilsam bakgrund.

På vår ö finns det möjligheter till en mängd olika aktiviteter, bland annat badtunna och bastu. Vi har möjlighet att ta emot sällskap på upp till cirka 100 personer för middag.

Ytterholmen

Ytterholmen drivs av Celia och Stefan Ahlin. Celia kommer från Brasilien och Stefan är från Gotland.

I september 2013 fick de tillfälle att köpa inkråmet i Ytterholmen Event och har därefter renoverat upp Ytterholmen. Inför årets säsong har utbudet utökats med ett partytält för upp till 100 personer.

Deras mål med Ytterholmen är att kunna ge sina besökare en naturupplevelse i en unik miljö mitt i Skellefteå. En upplevelse där det norrländska ljuset är ständigt närvarande och Skellefteälven flyter förbi samtidigt som man njuter av en kväll med utmaning, god mat och en känsla av den norrländska stillheten.

Tudo AB

Ytterholmen ägs och drivs av Tudo AB som har sitt säte i Skellefteå. Deras verksamheter innefattar förutom event och älvskryssningar även marina konsulttjänster, personaluthyrning av fartygsbefäl och konsulttjänster inom EU-administration.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå